درود مهمان گرامی! ثبت نام

اولين دوره مسابقات کشوري سازه هاي ماکاروني کاپ آذربايجان

کاپ آذربايجان

ثبت نام کارگاه ثبت نام مسايقات پوستر

>بستن اين پنجره<

این یک اطلاعیه همگانی است!


نظرسنجی: کدوم یکی رو موثر تر میبینید ؟
این نظرسنجی بسته شده است.
مطلب آموزشی
3.13%
1 3.13%
عکس آموزشی
25.00%
8 25.00%
فیلم آموزشی
37.50%
12 37.50%
کارگاه آموزشی
34.38%
11 34.38%
در کل 32 رأی 100%
*شما به این گزینه رأی داده‌اید. [نمایش نتایج]

امتیاز موضوع:
  • 4 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
آموزش تصویری ساخت سازه ماکارونی
#49
سلام خدمت دوستان گرامی
اول در مورد عکسی که جناب نیک نیاز گذاشتن نظر میدم:
استفاده از چند رشته ماکارونی چون لاغری کششی رو کاهش میده میتونه خیلی خوب جواب بده(به فرض مثال استفاده از یک ماکارونی با قطر 1.1 به نسبت یک ماکارونی از همون جنس با قطر 1.65 کمتر جواب میده یعنی اگر با در نظر گرفتن مساحت ها توزیع تنش ها را بررسی کنیم میبینیم که قطر 1.1 کمتر جواب میده چون این ماکارونی لاغری بشتری داره اصطلاحا مقاومتش در برابر لنگر خمشی درون صفحه و همچنین لنگر پیچشی حول محور قوس کمتر هست...-لازم به ذکره که بدونید معمولا کششی ها بر اثر لنگر پیچشی حول محور قوس سریعتر میشکنن تا لنگر خمشی درون صفحه ای-وقتی شما این کششی رو چند برابر کنید طبیعتا مساحت مصالح تحت خمش نیز افزایش میابد و از اون مهمتر اگر کششی ها را مانند عکس بچینید که از جهت دهانه 1 کششی دیده بشه اونوقت ارتفاع مقطع را برای لنگر پیچشی حول محور قوس افزایش دادید و این باعث میشه که مقاومت خمشی عضو کششی شما (با توجه به رابطه3/12(bh) که عدد 3 توان h میباشد و h همان ارتفاع مقطع هست یعنی قطر دو یا سه رشته )افزایش پیدا کنه
به فرض اگر به جای یک رشته بیاید از دو رشته استفاده کنید مقاومتش در برابر لنگر پیچشی یادشده به اندازه 8 برابر حالتی که 1 رشته بوده زیادتر میشه(به شرطی که رشته ها در کنار هم بتونن جریان برش ناشی از لنگر پیچشی را تحمل کنند)
جالب اینجاست که اگر 2 رشته را به 3 رشته تبدیل کنید مقاومت پیچشی اون نسبت به حالتی که 1 رشته بوده 27 برابر میشه!!!!!
اینجاست که باید به مهندس صفرپور تبریک بگم که در مسابقات شهرکرد اومد 3 رشته را در کنار هم قرار داد و طرحی نو را به دانشجوها نشان داد(البته سازه ایشون از لنگر اعضای فشاری کم آورد)
...
اما حالا در مورد عکسی که جناب کاظمی نشون دادند...
بنده از جنس ماکارونی های برج 4 سال 90 دارم و مشخصات این ماکارونی ها به قرار زیر هست:
قطر: 1.7 میلیمتر
چربی:1.4گرم در 100 گرم
رنگ: قهوه ای تیره
وزن: 500 گرم
اون موقع این ماکارونی خیلی سفت بود و کشش 7 الی 7.5 کیلو رو به راحتی میره
مکارونی های 1.7 هم دو مدل هستند و بسته به تاریخ تولیدشون کشش مختلف دارند
یک مدلشون 700 گرمی هست که کشش این بسته هایی که من دارم 5.5 الی 6 هست و مدل 500 گرمی که روی جلد اون با قرمز نوشته شده 1.7 ، کششی بین 5 الی 5.5 داره
موفق باشید
یاحق
دنیای من در شجاعتم غرق شده...کاش من هم کمی میترسیدم تا دیگران زیبایی های دنیایم را میدیدند...Idea
پاسخ
 سپاس شده توسط مجید نیک نیاز ، اشکان رستگارمنش ، رضا اله ورن ، محمود کاظمی ، sajadsari


پیام‌های داخل این موضوع
RE: آموزش تصویری ساخت سازه ماکارونی - توسط علی رنود - 04-04-2013، 08:20 PM
CBD Oils information - توسط FrankJScott - 03-10-2020، 05:12 AM
Loved browsing this page :) - توسط FrankJScott - 04-03-2020، 07:47 AM
Loving the insights of this site :) - توسط FrankJScott - 06-13-2020، 09:30 AM
Love checking this site :) - توسط FrankJScott - 06-13-2020، 09:33 AM
Loving the insights of this page :) - توسط FrankJScott - 08-24-2020، 05:49 PM
Loving the insights of this page :) - توسط FrankJScott - 08-24-2020، 06:39 PM
Loving the insights of this page :) - توسط FrankJScott - 08-24-2020، 06:44 PM
Loving the insights of this forum :) - توسط FrankJScott - 08-28-2020، 07:46 AM
Growing fan of this site :) - توسط FrankJScott - 09-01-2020، 07:06 AM
Loving the insights of this blog :) - توسط FrankJScott - 09-18-2020، 12:13 PM
Loved reading through this article :) - توسط FrankJScott - 09-28-2020، 11:29 PM
Huge fan of this this forum :) - توسط FrankJScott - 09-29-2020، 02:39 AM
Love a good read of this article :) - توسط FrankJScott - 10-12-2020، 05:59 AM
Loved reading through this page :) - توسط FrankJScott - 10-15-2020، 05:17 AM
Huge fan of this this forum :) - توسط FrankJScott - 10-15-2020، 07:18 AM
Growing fan of this forum :) - توسط FrankJScott - 10-21-2020، 04:01 AM
Love checking out this site :) - توسط FrankJScott - 10-21-2020، 05:23 AM
Love a good read of this forum :) - توسط FrankJScott - 11-05-2020، 12:34 AM
Growing fan of this blog :) - توسط FrankJScott - 11-05-2020، 09:30 AM
Love checking out this site :) - توسط FrankJScott - 11-12-2020، 10:32 AM
Flexible Singapore Tech Pass Visa - توسط FrankJScott - 12-24-2020، 11:38 PM
Most Awesome Poker Pkv Today - توسط FrankJScott - 04-04-2021، 12:30 AM
Coolest Choice Carts Blog Today - توسط FrankJScott - 07-19-2021، 01:04 PM

پرش به انجمن:


کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان