درود مهمان گرامی! ثبت نام

اولين دوره مسابقات کشوري سازه هاي ماکاروني کاپ آذربايجان

کاپ آذربايجان

ثبت نام کارگاه ثبت نام مسايقات پوستر

>بستن اين پنجره<

این یک اطلاعیه همگانی است!


امتیاز موضوع:
  • 1 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
طراحي و نكات اجرايي در سازه های ماکارونی
سلام خدمت دوستان مخصوصا رسول جان.
رسول جان بهتر اصلا حرفی از مسابقات گرگان نزنیم چون اصلا مسابقه نبود یک رقابت داخلی بود فقط.
در مورد وزن سازه هم میشه به این نکته فقط اشاره کرد که اکثر طرح ها یکیه فقط تو اجرا و تعداد کششی ها و تحلیل فرق میکنه که پس کلا فرق میکنه طرح ها اما بازم اکثرا یکیه و اچرای دقیق از همه چیز مهمتره.برای بهینه سازی سازه قبل از شروع همینطوری که گفتین وزن تقریبی سازه را می توان بدست اورد.
اما من رطوبت در سازه را قبول ندارم اگه کسی هم این ادعا را دارد که سازه من رطوبت گرفته واقعا بهتر است سازه را کنار بزاره تا این مشکل را بتونه حل کنه بعد شروع بکار کند.
منظورم شخص خاصی نبود کلی گفتم
پاسخ
سلام
علیرضا جان منظورت از قبول نداشتن رطوبت چیه؟؟ اگه گرفتن رطوبت در سازه رو قبول نداری چرا داخل باکستون رطوبت گیر بود همه میدونن که رطوبت تاثیر مخرب رو ماکارونی داره اکثرا هم از رطوبت گیر برای محافظت از سازه در مقابل رطوبت داخل باکثها و حتی محیط ساخت استفاده میکنن
r.alizade@live.com

من مسئول گفتار خود هستم اما مسئول برداشت اشتباه نیستم
Big Grin
پاسخ
 سپاس شده توسط علی رنود
سلام
به نظر من کسی که رطوبت گیر داخل سازه میذاره باید دو کار رو از قبل انجام داده باشه
مصالح مصرفی رو یک هفته قبل در شرایط کارگاهی با دمای نسبتا یکسان بذاره
شرایط کارگاهی رو طوری مهیا کنه که حداقل از لحاظ رطوبت تقریبا رطوبتی در حد باکس داشته باشه
در نتیجه انجام اینکارها و قرار دادن رطوبت گیر در باکس باعث دو مهم میشه
1)کاهش اثر تنش رطوبتی
2)افزایش مقاومت مصالح مصرفی(زیرا که همونطور که دوستان مطلع هستن اگر رطوبت اولیه ماکارونی از بین بره ماکارونی مقاومتش بهبود پیدا میکنه)
یاحق
دنیای من در شجاعتم غرق شده...کاش من هم کمی میترسیدم تا دیگران زیبایی های دنیایم را میدیدند...Idea
پاسخ
 سپاس شده توسط محمد جواد رضایی
سلام رسول جان.
منظور من تو باکس نبود.اون که باید حتما گذاشته بشه منظور من هنگام ساخت سازه است عزیزم
پاسخ
 سپاس شده توسط محمد جواد رضایی ، علی رنود
سلام
جناب افخمی عزیز
یک سوال دارم:
با توجه به اینکه در هنگام ساخت سازه محیط دارای کمی رطوبت است و پس از اینکه ساخته و درون باکس قرار داده شد و رطوبت گیری انجام گرفت آیا طول ماکارونی میل به کاهش پیدا نمیکند(به دلیل کم تر شدن رطوبت)وآیا این باعث پیش بارگذاری سازه نمیشود؟
یاحق
دنیای من در شجاعتم غرق شده...کاش من هم کمی میترسیدم تا دیگران زیبایی های دنیایم را میدیدند...Idea
پاسخ
 سپاس شده توسط محمد جواد رضایی
به جای کلمه "پیش بارگذاری" بهتره بگیم "تنش در اعضای سازه بدون بارگذاری "
.........................

-----
[تصویر:  75k8xop250b66zgzurqs.jpg]
پاسخ
 سپاس شده توسط علی رنود
سلام خدمت اقای رنود.
ما از باکس هتی یونولیتی استفاده میکنیم و تو همون محلی که سازه ساخته میشه باکس هم قرار داده میشه که وضعیت دمایی داخل و خارج باکس یکسان باشد.علت اصلی استفاده از رطوبت گیر به نظر بنده واسه این است که اگه باکس دچار مشکل شد یعنی شکافی جزئی در اون بوجود امد رطوبت گیر ها جولوگیری کنند از رطوبت زدن به سازه.
اما در جواب سوالتون تا به حال که واسمون اتفاق نیافتاده یا اگه افتاده توجه بهش نکردیم.
اما نکته بسیار خوبی بود.ممنون

پاسخ
سلام
دیروز رکود سازه های راندمانی در همدان شکسته شد !!!
وزن سازه : 54 گرم
وزن تحمل شده : 47 کیلوگرم
راندمان : 931
پاسخ
آقای مهندس
یهو که وسط تایپیک یه موضوع بی ربط رو که نمی گویند (البته ببخشید ها)
در ثانی رکورد ها در صورتی قابل مقایسه است که آیین نامه های مسابقات کاملاً یکسان باشه
نه اینکه مثل ایران هر کدومش یه سازی واسه خودش بزنه

و در آخر یه چیز خیلی مهمتر
راندمان خرپایی که مشخصاتش رو دادید میشه 870 نه 931

47000/54=870
Big Grin
.........................

-----
[تصویر:  75k8xop250b66zgzurqs.jpg]
پاسخ
[تصویر:  n7rfm7rpbagiqi4u26p.jpg]سلام
واسه دوستایی که میخوان تو سازشون با تخته بارگذاری کنن یه شکل میزارم شاید دوست داشته باشن بدونن نیروها به چه شکلی به تخته وارد میشه .
پاسخ
 سپاس شده توسط علیرضا افخمی ، محمد جواد رضایی


پرش به انجمن:


کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 10 مهمان