درود مهمان گرامی! ثبت نام

اولين دوره مسابقات کشوري سازه هاي ماکاروني کاپ آذربايجان

کاپ آذربايجان

ثبت نام کارگاه ثبت نام مسايقات پوستر

>بستن اين پنجره<

این یک اطلاعیه همگانی است!


امتیاز موضوع:
  • 4 رأی - میانگین امتیازات: 3.75
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
اشتراک گذاری تجربیات برای مسابقه خاوران مشهد
#22
سلام خدمت جناب جهانگیر مقدم عزیز
خیلی ممنونم که دوستان سوالاتشون رو به هر طریق بالاخره میپرسن و تو دلشون نگه نمیدارن
با اجازه جناب جهانگیر مقدم بنده هم یک مقدار توضیح مختصر میدم
در این گرایش بار به صورت ضربه ای وارد میشه پس با نیرو اعمال کردن تدریجی تفاوت داره شما با یک کار میتونید با بارگذاری متمرکز و زیاد کردن نیرو آزمایشتون رو از لحاظ ضربه ای به فرم وارد کردن نیرو به صورت "آنی"(لحظه ای)تبدیل کنید به این صورت
قطعا وزنه از هر ارتفاعی که میخواد رها بشه یک سرعت نهایی به هنگام برخورد با سازه داره شما اون سرعت رو از طریق معادله مستقل از زمان سقوط آزاد بدست بیارید و سپس تکانه را محاسبه کنید و یک زمان مطمئن رو برای مدت زمان تماس وزنه با سازه در نظر بگیرید و سپس تکانه را به نیرو تبدیل کنید(با فرمولی که قبلا ذکر کردم) پس الان ما یک نیرو داریم که به صورت آنی باید به سازه وارد بشه به این صورت
برای هر ضربه از هر ارتفاع باید یک نیرو بدست بیارید و وزنه هایی آماده کنید که نیروهای بدست آمده را بتوانند درست کنند سپس برای هر حرکت وزنه های محاسبه شده رو آماده کنید و روی تاج سازه قرار بدید(بدون اینکه کوچکترین باری بر سازه اعمال بشه)و بعد از اون به صورت آنی وزنه را رها میکنیم و با دستهامون احتمال افتادنشو کنترل میکنیم فقط حواستون باشه سطح تماس وزنه با تاج سازه فقط و تنها فقط یک دایره به قطر 5سانتیمتر باشد(برای شبیه سازی بهتر این رو گفتم)
در مورد اون 1.5 کیلو هم دلم نیومد یک نکته رو نگم با عرض معذرت از دوستان خوبم
من فقط گفتم زیر 1.5کیلو قابل تحسینه و این بدین معنا نیست که بهترین نتیجه ها 1.5 کیلو یا یک مقدار پایین ترشه ولی امکان نداره بدون تحلیل کسی بتونه سازه زیر 1.5 تحویل بده که دوام بیاره(99.9%امکان پذیر نیست)
یا حق
دنیای من در شجاعتم غرق شده...کاش من هم کمی میترسیدم تا دیگران زیبایی های دنیایم را میدیدند...Idea
پاسخ


پیام‌های داخل این موضوع
RE: اشتراک گذاری تجربیات برای مسابقه خاوران مشهد - توسط علی رنود - 09-21-2011، 03:22 AM

پرش به انجمن:


کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان