درود مهمان گرامی! ثبت نام

اولين دوره مسابقات کشوري سازه هاي ماکاروني کاپ آذربايجان

کاپ آذربايجان

ثبت نام کارگاه ثبت نام مسايقات پوستر

>بستن اين پنجره<

این یک اطلاعیه همگانی است!


امتیاز موضوع:
  • 2 رأی - میانگین امتیازات: 3
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
آموزش ساخت سازه های هدفمند
#35
سلام
جناب نظری این نوع فکر کنم ضخامتش کمتر از 1.6 میل باشه اونی که مد نظر منه حدودا 3.7 میل هست که تهران هم خیلی خیلی کم پیدا میشه که برای امیرکبیر بهترین ماکارونی هست
اما ماکارونی انکارا به عوامل محیطی مثل رطوبت دما خیلی حساسه
پاستا زاراها هم کلا مثل انکارا هستن و خیلی حساسن
اگر میخواین از این دو نوع ماکارونی استفاده کنید توی شهر برگزاری سازتون رو بسازید وگرنه نتیجه عکس میده مثل امیرکبیر پارسال ما
مهندس طیبی این همون انکارا هست ولی از سال 2013 جلدشون به این صورت طراحی شده که اگه این نوع باشه مقاومتش کمتر از نوع قبلی هست که خوشبختانه ما انبارمون رو از قدیمیه پر کردیم تا وقتی که از سازه خداحافظی کنیم مهمات داریم Big Grin
r.alizade@live.com

من مسئول گفتار خود هستم اما مسئول برداشت اشتباه نیستم
Big Grin
پاسخ
 سپاس شده توسط هادی نظری ، اشکان رستگارمنش ، علی رنود


پیام‌های داخل این موضوع
RE: آموزش ساخت سازه های هدفمند - توسط رسول عليزاده - 04-15-2013، 01:50 AM

پرش به انجمن:


کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان