+این حرفها همیشه هست "تو بهترین شرایط و موقعیت هم یسری نقاط ضعف وجود داره ،حالا یجا کمتـر یجا بیشتر ...
متأسفانه تو خیلی از موارد افراد بجای اینکه بفکر تغییر و بهتر شدن اوضاع باشن میشینن دنبال مقصر میگردند و این خیلی بــــده ،چون من فکر میکنم وقتی پای پول و منفعت وسط باشه خیلی ها از این کارا میکنن (به اصطلاح خودمون بساز بنداز)
ولی بهرحال اتفاق عجیب و غیر عادی ای نیست چون هم زیاد دیدیم هم ممکنه برای هرکدوم از ما این اتفاق بیافته که بفکر منافع خودمون بیشتر از بقیه باشیم ...متآسفانــــــه
ولی سوال اینجاست که حالا در این زمان با این شرایط بایــد چکار کرد ؟
آیا کافیه که بطور مکرر شاهد از این قبیل اتفاقها باشیم و بعد چند روز که از جـــو مربوط خارج شدیم باز برگردیم سر خونه اول؟؟؟
اصلا نمیخوام شعار بدم ولی جدا وظیفه ما اینه؟غیر از پیام تسلیت و یسری انتقاد بعدش کار دیگه ای از دستمون برنمیاد؟!
از نظر من میشــــه ،میتونیـــم با همفکری هم یه کاری کنیم "بسه بخدا ،چقدر آدم باید با سهل انگاری مثل یکی مثل من و امثال من از بین برند "چارش یه مقدار فسفره که سوزوندنش فکر نکم کار سختی باشه ،یکمی خلاقیت و همینطور علم هرچقدر ناچیزی که در اختیارمونه
فکر میکنم بشه بعد یسری تحقیق و مطالعات راجع ب این مسئله و کلآ روشهای مورد استفاده در کشورهای دیگه و... بتونیم ی طرحی رو پیشنهاد بدیم ،مطمئنآ اگه کاربردی باشه فکر نکنم جواب نگیریم ،مطمئنآ هزینه پیشگیری خیلی کمتـر از بازسازی بعد از فاجعه است ...
شما چی فکر میکنید ؟بنظرتون میشه کاری کرد؟اصلا من اشتباه نمیکنم راجع به ابداع یه راهکار؟شایدم راهی هستو ما منتظــــر حادثه ای بدتر و سنگین تر نشستیم ؟؟؟
+حالا با توجه به این اعداد و ارقام باید چکار کرد؟؟؟بشینیم تا این 60 درصـــد باقیمونده هم از بین برن همچین خیالمون اساسی راحت شه؟؟؟
40 درصد شهر نشین چـــی؟خوشبینانه اش اینه که درصد اطمینان بافت شهری بیشتره "این ساختمونهایی که من میبینم خبر از یه چیز دیگه میده ....زلزله نیومده داره میریزه،طرف بیل میزنه تو زمین ساختمونه همسایه اومده پایین ،حالا دیگه فکرشو کنید ==چه شود!
.
+در هر 3 ثانیه یکی تو دنیا می میره ...
1،2،3 الان یکی مرد!!!
یادت باشه یکی از این سه ثانیه ها سهم ماست !!!
پس قبل از اینکه به 3 برسی قدر همه اون چیزایی که تو زندگیت داری و بدون"
یک . . . دو . . . سه . . .
.