موضوعها: 0
اعتبار:
4
سپاس ها 6
سپاس شده 23 بار در 2 ارسال
06-10-2012، 07:31 PM
(آخرین ویرایش در این ارسال: 06-13-2012، 05:04 AM، توسط دکتر نادر فنائی.)
سلام
جناب آقای مهندس شفقی
تداوم موفقیت های شما در کسب عناوین و افتخارات علمی برای کشور را تبریک میگویم و امیدوارم در این راه همیشه موفق و پاینده باشید.
موضوعها: 13
اعتبار:
21
سپاس ها 206
سپاس شده 252 بار در 72 ارسال
سلام
تبریک مهندس ایشالا شاهد موفقیت های بعدی شما باشیم
اگر تنهاترين تنها شوم باز خدا هست او جانشين همه نداشتنهاست
موضوعها: 12
اعتبار:
83
سپاس ها 403
سپاس شده 609 بار در 150 ارسال
06-14-2012، 06:55 PM
(آخرین ویرایش در این ارسال: 06-16-2012، 01:44 AM، توسط مسعود شفقی.)
با سلام
از تمامی عزیزان و همراهان همیشگی سایت از جمله جناب آقایان و سرکار خانم ها: سعید قاسم پور ، ساجده نوروزی، احسان نظری، حمید رضا نظری، مرضیه شریعتی، ابوذر عظیمی، شکوه گل آقایی، فاطمه اسمعیلی سوره، محمد جواد رضایی، سعید رضا جهانگیر مقدم، حسین ترکی، علی رنود، مجید جلیلی، هاشمی، سجاد مقدس پور، محمد رضا شارعی، وان، سپیده کرمی، مهدی بیات و همچنین دکتر نادر فنائی از بابت ابراز لطف و محبتتون کمال تشکر و سپاس مجدد رو دارم و از خداوند متعال برای تمام شما بزرگواران و سایر ملت ایران عزیز آروزی توفیقات روز افزون رو مسئلت می نمایم.
مایه مباهات هستش که دولت های غربی و شرقی حتی در عرصه سازه های ماکارونی هم به این نتیجه رسیده اند که هر جا ایران و ایرانی حضور داشته باشد جایی برای سایر تیم ها و کشورها نبوده، نیست و نخواهد بود، بنده از 0 تا 100 در جریان 90% تیم های دعوت شده به مسابقات مجارستان بودم و این پیش بینی رو هم داشتم و از قبل به دوستان هم اعلام کردم که با توجه به فعل و انفعالات روابط بین الملل با ایران حتی برای این مسابقه هم به احتمال 99% به تیم های ایرانی ویزا داده نخواهد شد و حتی شاید برای بعضی ها هم جالب باشه که برای 2 تیم ایرانی حتی از میز کار دولت مجارستان در وزارت امور خارجه نامه نگاری های خیلی خیلی مستقیم و مذاکرات با آقایان گیولاپتو، بوستونگ و جونجوشی به عنوان سفیر و رایزن سفارت و مسئول سیاست های خارجه مجلس مجارستان در ایران و از طریق دکتر آقا بني هاشمي سفیر ایران در بوداپست انجام شد و از دستگاه های دولتی برای این تیم ها ضمانت نامه های مالی گذاشته شد که حرفی برای سفارت مجارستان در ایران نماند ولی با توجه به تمام این وعده و عیدها باز هم مثل خیلی از کشورهای دیگه شیطونی کردند و به قول های خودشون وفا نکردند، ثابت خواهیم کرد که با داشتن این همه مصالح ویژه و آزادی در ساخت به این رکورد های پیش پا افتاده نمی نمی تونند رکورد جهانی بگوند و وقتی می توانند مدعی رکورد باشند که جای خالی تیم های قوی از ایران احساس نشه و دوستان عزیز مطمئن باشید تیم های 10-11-12 مسابقات ایران در حد تیم های 1-2-3 مسابقات خلاق، پویا و قوی هستند و خواهند بود. ان شاء ا..
موضوعها: 43
اعتبار:
119
سپاس ها 1295
سپاس شده 1820 بار در 388 ارسال
سلام
سپاس جناب شفقی عزیز
در تایید صحبت های جنابعالی فقط کافی است به نتایج 1 الی 10 مسابقات کشوری موسسه خاوران مشهد در سال 90 توجه گردد و متوجه خواهند شد که دانشجوی ایرانی 100 برابر در نبوغ و علم بالاتر از تمام دانشجویان جهان هستند.
متاسفانه برای مسابقات بتن ACI نیز برای جلوگیری از تبلیغ نام ایران در محافل علمی، به دانشجویان و پژوهشگران ایرانی ویزا جهت حضور در مسابقات صادر نشد و فکر میکنم در حال حاضر هم صادر نمی شود.
و این بار این عمل ضد دیپلماتیک برای مسابقات سازه ماکارونی نیز اتفاق افتاد. انشاءالله که بزودی خیلی مسائل از طریق رسانه های بین المللی ایران به گوش جهانیان خواهد رسید.
یا حق
تماس با من:
E_mail: s.ghasempoor@live.com
Mobile, Telegram, WhatsApp: 09363778575
جهت عضویت در کانال انجمن ITSSA در تلگرام، لطفا اینجـا کلیک نمایید
موضوعها: 4
اعتبار:
10
سپاس ها 220
سپاس شده 164 بار در 52 ارسال
با سلام ضمن تأیبد پستهای جناب شفقی و جناب قاسمپور به نظر من حالا که اونها نمیذارن ما در مسابقاتشون شرکت کنیم بهترین راه برای به رخ کشیدن توانمندی هامون برگزاری یک مسابقه ی بین المللی هست به امید روزی که همچین اتفاق مهمی در کشور عزیزمون رخ بده.
ترجیح می دهم با کفش هایم در خیابان راه بروم و به خدا فکر کنم
تا اینکه در مسجد بنشینم و به کفش هایم فکر کنم.
موضوعها: 43
اعتبار:
119
سپاس ها 1295
سپاس شده 1820 بار در 388 ارسال
سلام
ممنون جناب عظيمي عزيز
نميخوام همه رو چشم به راه بزارم ولي جهت دلگرمي و خوشحالي كاربران فقط اينو عرض ميكنم كه كليد مسابقات بين المللي در ايران زده شده و براي 8 ماه آينده كارها داره برنامه ريزي ميشه.
دانشجويان ايراني بدليل توانمندي هاي بالا شايستگي اين رو دارند كه در كشور خودشون اين مسابقات رو بصورت بين المللي برگزار كنن و اونوقت ما اعلام آمادگي خواهيم كرد كه از تمام كشورهاي دنيا تيم پذيرش مي كنيم. ايراني ها انقدر ظرفيت دارند و انقدر فرهنگ شون بالاست كه بتونن و بخوان حتي از قلب آمريكا (واشنگتن) تيم پذيرش كنند چرا كه وقتي حرف از علم و فناوري است هيچ مرزي براي آن نبايد قائل شد.
يا حق
تماس با من:
E_mail: s.ghasempoor@live.com
Mobile, Telegram, WhatsApp: 09363778575
جهت عضویت در کانال انجمن ITSSA در تلگرام، لطفا اینجـا کلیک نمایید
موضوعها: 10
اعتبار:
56
سپاس ها 312
سپاس شده 731 بار در 183 ارسال
+به امید آنــــــــــــــروز ...
.
+در هر 3 ثانیه یکی تو دنیا می میره ...
1،2،3 الان یکی مرد!!!
یادت باشه یکی از این سه ثانیه ها سهم ماست !!!
پس قبل از اینکه به 3 برسی قدر همه اون چیزایی که تو زندگیت داری و بدون"
یک . . . دو . . . سه . . .
.