موضوعها: 14
اعتبار:
82
سپاس ها 1342
سپاس شده 877 بار در 313 ارسال
سلام
ماکارونی کششی رو میتونی از باریلا 50 سانتی استفاده کنی
ماکارونی فشاری هم دو حالت داره
اگر قطر آزاده از آنکارا استفاده کنی مناسب تره
اگر قطر تا 3 میلیمتر باشه میتونی از تک ماکارون استفاده کنی
یاحق
دنیای من در شجاعتم غرق شده...کاش من هم کمی میترسیدم تا دیگران زیبایی های دنیایم را میدیدند...
موضوعها: 0
اعتبار:
14
سپاس ها 202
سپاس شده 280 بار در 91 ارسال
سلام/هیچکی به فلاسک چای ودیگرخوردنیا اشاره نکرده واصلاخبری از موسیقی و...چیزام نیست من که بدون اینا عمرا سازه بسازم/
معلم برای سفیدبودن برگ نقاشیم تنبیهم کرد وهمه به من خندیدن ...اما من خدایی راکشیده بودم که همه میگفتن دیدنی نیست...

unes67@yahoo.com
موضوعها: 2
اعتبار:
16
سپاس ها 134
سپاس شده 124 بار در 45 ارسال
08-22-2013، 08:27 AM
(آخرین ویرایش در این ارسال: 08-22-2013، 08:28 AM، توسط اشکان رستگارمنش.)
(08-20-2013، 07:35 PM)یونس شیخی چراغ نوشته است: سلام/هیچکی به فلاسک چای ودیگرخوردنیا اشاره نکرده واصلاخبری از موسیقی و...چیزام نیست من که بدون اینا عمرا سازه بسازم/
اصلا بدون آهنگ مگه می شه؟؟؟
البته ما چون دانشگامون سرد می شه ی بخاری برقی داریم هم ما رو گرم کنه هم برامون سیب زمینی کباب کنه
To live is the rarest thing in the world, Most people exist, that is all
*
*
Oscar Wilde
Let no man pull you low enough to hate him
*
*
Martin Luther King
موضوعها: 3
اعتبار:
10
سپاس ها 78
سپاس شده 94 بار در 32 ارسال
سلام
چسب سنگ چیه؟ اصلا تو سازه کاربرد داره؟؟؟
شیطان به خدا گفت:چگونه است که بندگانت تو را دوست دارند و تو را نافرمانی می کننددر حالی که با من دشمنندو از من اطاعت می کنند
خطاب رسیدکه ای ابلیس!به واسطه همان دوستی که با من دارند و دشمنی که با تو دارند،از نافرمانی آنان خواهم گذشت.
اعتبار:
14
سپاس ها 202
سپاس شده 280 بار در 91 ارسال
سلام/چسب سنگ یه چسب بسیار قوی و البته دیر گیر خیلیم دیر گیری هستش /من که تا حالا نه استفاده کردم نه دیدم کسی استفاده کنه/نمیدونمم جواب میده یا نه ولی اگه شما خواستین یه وقت استفاده کنین حتما حتما قبلش تست کنین/
معلم برای سفیدبودن برگ نقاشیم تنبیهم کرد وهمه به من خندیدن ...اما من خدایی راکشیده بودم که همه میگفتن دیدنی نیست...

unes67@yahoo.com
اعتبار:
0
سپاس ها 16
سپاس شده 5 بار در 3 ارسال
سلام
سبک ترین ماکارونی فشاری ماکارونی لوله ای مانا هست که جدیدا کشفش کردم قبلا ندیده بودم قطرش از تک ماکارون کمتره،براماکارونی کششی بستگی به طول سازه داره اگه طول یک متر باشه فقط از باریلا یازارا میتونی استفاده کنی چون دردسترس هستن اگه دهانه سازه 45سانته که ماکارونی تک ساده من پیشنهاد میکنم.