موضوعها: 14
اعتبار:
58
سپاس ها 763
سپاس شده 617 بار در 176 ارسال
04-12-2012، 09:17 AM
(آخرین ویرایش در این ارسال: 04-12-2012، 10:05 AM، توسط حسین ترکی.)
با سلام
خیلی خوشحالم که بالاخره طرح انتخاب شد.
از اعضای محترم کمیته های مختلف بزرگترین سازه ماکارونی دنیا که در جهت هرچه بهتر برگزار شدن این موضوع تلاش میکنند، تقدیر و تشکر می کنم.
همچنین به سرکار خانم نوروزی هم، تبریک و خسته نباشید عرض میکنم.
به امید موفقیت روزافزون برای تمامی عزیزان
موضوعها: 22
اعتبار:
59
سپاس ها 368
سپاس شده 554 بار در 199 ارسال
سلام
طرح خوبه تبریک میگم به خانم نوروزی بابت این طراحی زیبا
انشالله که تیم اجرایی و ساخت زودتر کاراش رو شروع کنه
منتظر خبرهای خوب دیگه هم هستیم
r.alizade@live.com
من مسئول گفتار خود هستم اما مسئول برداشت اشتباه نیستم
موضوعها: 43
اعتبار:
119
سپاس ها 1295
سپاس شده 1821 بار در 388 ارسال
سلام جناب دکتر فرج پور
بابت اولین پستی که در این انجمن زدید، سپاسگزارم و امیدوارم حضور اساتیدی چون جنابعالی بر هرچه دقیق تر بودن این پروژه و همچنین بر پربارتر بودن مطالب تاپیک های انجمن بیانجامد.
از اینکه منت گذاشتید و در انتخاب طرح ها کمک فرمودید کمال سپاس را دارم و امیدوارم در ادامه پروژه از نظرات شما هر چه بیشتر و بهتر استفاده نماییم.
یا حق
تماس با من:
E_mail: s.ghasempoor@live.com
Mobile, Telegram, WhatsApp: 09363778575
جهت عضویت در کانال انجمن ITSSA در تلگرام، لطفا اینجـا کلیک نمایید
موضوعها: 3
اعتبار:
17
سپاس ها 56
سپاس شده 190 بار در 65 ارسال
04-12-2012، 01:49 PM
(آخرین ویرایش در این ارسال: 04-12-2012، 01:52 PM، توسط سعید رضا جهانگیر مقدم.)
سلام
طرح ارائه شده طرح بسیار جالبی هست وانشاا... بتوانیم به بهترین نحو ممکن اجرایش کنیم جا دارد از تمامی تلاش های دوستان که در این طرح کمک کردند به خصوص آقای مهندس قاسمپور و خانم نوروزی تشکر کنم .
از آقای دکتر فرج پور نیز برای اولین پستی که در انجمن زدند تشکر می کنم و امیدوارم با نظرات و کمک های ایشان و تمام اعضای کمیته علمی بتوانیم چرخ های این پروژه را به جلو سریع تر حل دهیم
موضوعها: 120
اعتبار:
72
سپاس ها 650
سپاس شده 1100 بار در 374 ارسال
با سلام
امیدوارم تمامی عزیزان با همکاری هم انشاءالله بتوانیم این کار بزرگ و بدیع رو به سرانجام برسانیم
.........................
-----
موضوعها: 0
اعتبار:
4
سپاس ها 6
سپاس شده 23 بار در 2 ارسال
سلام
همواره حضور ایرانی ها در کارهای خیر و انسان دوستانه پر رنگ بوده و هست. این حرکت خود جوش از طرف فعالان پر انرژی این مجموعه جای تقدیر و تشکر دارد و امیدوارم همچنانکه در انتخاب طرح ها دقت های لازم صورت گرفته است، به همان مقدار و بیشتر در طراحی سازه ی طرح دقت بعمل آید و این رویه در اجرای سازه نیز به همین نحو باشد و سرانجام این سند در سابقه پر افتخار ایرانیان ثبت گردد.
حضور همه علاقمند برای این کار بزرگ از دانشجویان سراسر کشور، می تواند کمک بسیار زیادی برای پیشبرد اهداف مادی و معنوی و خیرخواهانه این عمل بشر دوستانه نماید.
برای همه کسانی که در این کار سهیم هستند، آرزوی موفقیت دارم.
موضوعها: 43
اعتبار:
119
سپاس ها 1295
سپاس شده 1821 بار در 388 ارسال
سلام جناب دکتر فنائی
بابت اولین پستی که در این انجمن ارسال فرمودید، سپاسگزارم و امیدوارم حضور اساتیدی چون جنابعالی بر هرچه دقیق تر بودن این پروژه و همچنین بر هدفدار کردن مطالب تاپیک های انجمن بیانجامد.
از اینکه منت گذاشتید و در انتخاب طرح ها کمک فرمودید کمال سپاس را دارم و امیدوارم در ادامه پروژه از نظرات شما هر چه بیشتر و بهتر استفاده نماییم.
یا حق
موضوعها: 8
اعتبار:
38
سپاس ها 666
سپاس شده 392 بار در 103 ارسال
در ابتدا یه تشکر ویژه از زحمات تمامی عزیزانی که تا اینجا برای این پروژه عظیم زحمت کشیده اند.
همچنین سلامی گرم و سرشار از سپاس خدمت خانم نوروزی بابت طرح نمادین زیباشون.
......................................................................