درود مهمان گرامی! ثبت نام

اولين دوره مسابقات کشوري سازه هاي ماکاروني کاپ آذربايجان

کاپ آذربايجان

ثبت نام کارگاه ثبت نام مسايقات پوستر

>بستن اين پنجره<

این یک اطلاعیه همگانی است!


امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ماندگاری سازه های ماکارونی
#1
با سلام
با توجه به اینکه قراره بزرگترین سازه ماکارونی ساخته بشه و در عین حال نیز برای مدت طولانی باقی بمونه و خراب نشه لذا از عزیزان میخوام که در مورد چگونگی ماندگار ماندن این سازه نظرات خودشون رو مطرح کنند.
برای شروع خودم 2 تا نظر میدم
1-پوشاندن این سازه با شیشه و سپس خالی کردن هوای داخل محفظه با دستگاه وکیوم (این رو آقای مهندس شفقی بهم گفت )
2-استفاده از پوشش UV یا لایه هایی که از به وجود آمدن اثر گلخانه ای در محفظه جلوگیری کنه بر روی شیشه
.........................

-----
[تصویر:  75k8xop250b66zgzurqs.jpg]
پاسخ
#2
با سلام

محیط نگهداری این سازه باید خشک ، دور از آفتاب و در محیط خلا باشد که همانطور که مهندس رضایی گفتند شرایط نگهداری باید خوب باشه و همان روشی که گفتند برای نگهداری آن مناسب است اما اگر بشه در ترکیب ماکارونی دست ببریم بسیار عالی میشه چون برای ساخت ماکارونی بسیار بخار و آبدیده می کنند اگر بشه این عملیات را کاهش داد بسیار عالی میشه
پاسخ
 سپاس شده توسط محمد جواد رضایی
#3
سلام
من میگم که رنگ کاری بشن خیلی جالبتره حتی میتونیم علاوه بر ساخت پل شکل یا آرمی رو با رنگ روی پل رنگ کاری بکنیم اینطوری هم اثر مخرب رطوبت از بین میره هم یه هنر دیگه مورد استفاده قرار میگیره
r.alizade@live.com

من مسئول گفتار خود هستم اما مسئول برداشت اشتباه نیستم
Big Grin
پاسخ
 سپاس شده توسط محمد جواد رضایی ، مسعود شفقی
#4
سلام
اطلاعاتم در اون حد نیست . در حد سوادم میگم .
ساخت وکیوم از جنس شیشه خوبه . اما چندتا مشکل داره .
1. چون سازه خودش بزرگه پس باید وکیومش بزرگ باشه و بعد از یه بارون کوچولو یا یه گرد و خاک تمیز کردن اون مشکل سازه .
2. اثر گل خانه ای شدیدی توی اون وکیوم ایجاد میشه تا حدی که ماکارانی میپزه اون تو اگه هوای توی اون خالی نشه .
3. اگه هوای توش خالی بشه . که خود این کار راحتی نیست . به خاطر اختلاف فشاری که ایجاد میشه با یه صدا یا چیزی شبیه ترکیدن یه طرقه از نوع چارشنبه سوریش . شیشه های وکیوم فرو میریزه .
فکر کنم اگه با یه ماده شیمیایی از نوع مشتقات چسب که البته باید با توجه به نیاز دستساز تولید شه . ( چیزی شبیه موم که واسه مومیایی کردن استفاده میشد ) چیزی که رنگ ماکارونی رو تغییر نده در برابر نفوذ گرما و سرما و رطوبت مقاوم باشه به صورت پودر یا مایع ساخته شه ماکارونی حالا یا قبل از ساخت یا بعد از اتمام کار روی اون زده بشه و هوای درون وکیوم هم یه مکانیزمی در یه بازه دمایی ثابت و چرخان قرار بگیره .
چون قراره توی اصفهان ساخته بشه . خود این موضوع میتونه جذب توریست خیلی خوبی داشته باشه و امیدورم جایی انتخاب بشه که خیلی از مکانهای دیدنی اصفهان پرت نباشه
پاسخ
 سپاس شده توسط محمد جواد رضایی ، مسعود شفقی ، فاطمه اسمعیلی سوره
#5
سلام

در مورد بزرگترین سازه و ماندگاریش

اول باید دید طرح اون چیه بعد در مورد ماندگاری و اینکه ارزش ماندگار شدن را داشته باشد صحبت کنیم

به نظر من باید طرح های مختلف اول روی سایت قرار بگیرند
بعد به رای گذاشته بشوند و رای هر کس هم زیر آن مشخص شود

که عقیده ونظر یک نفر برای طرح آن تحمیل نشود

وقتی یک طرح را اکثریت تایید کنند قطعا اگر بعد از چند روز رطوبت خربش بکنه عکسهایش را همه قرار میدهند و از اینکه در آن همکاری داشته اند افتخار میکنند و این باعث ماندگاری میشود

و در ارائه طرح ها هیچ محدودیتی نباید باشد و یک زمان مشخص برای آن باید تعیین شود

این مطلب را در تاپیک بزرگ ترین سازه هم قرار خواهم داد
پاسخ
 سپاس شده توسط حمید رضا نظری
#6
موضوع این تایپیک بحث در مورد چگونه نگه داشتن سازه در زمان طولانیه
بهتره از موضوع دور نشیم
اگه بچه ها با شرکتهای ماکارونی آشنایی دارند و بتونند در این مورد اطلاعات بگیرند کمک بسیار شایانی به این پروژه کرده اند
.........................

-----
[تصویر:  75k8xop250b66zgzurqs.jpg]
پاسخ
 سپاس شده توسط احسان نظری ، محبوبه اکبری
#7
سلام
جناب رضایی عزیز به نظرم باید موضوع کاملا مشخص بشه که چی قراره ساخته بشه با چه ابعادی و کجا ؟
اخه مهمه همه این موارد .
با شرایط فعلی که در اصفهان هست به نظرم با ابعادی که ذکر شده فکر نکنم شیشه چیز جالبی باشه . اخه منطقی نیست .
اونم در یک فضای باز . چون نگهداریش سخت میشه . نظرتون واسه نگهداری در یک محیط بسته مثل نمایشگاه یا چیزی مثل اون چیه ؟
اینطوری میشه به شیشه فکر کرد .
در ضمن هزینه اون و چگونگی ایجاد خلع هم مهمه .
به نظرم در این پروژه بیایم یک کار نوع انجام بدیم . یعنی از مصالح ترکیبی استفاده بشه مثلا ماکارونی و چوب . هم مستحکم تره هم نگهداریش آسون تر میشه .
امیدوارم به سرانجامی برسیم در این موضوع .
پاسخ
 سپاس شده توسط محمد جواد رضایی
#8
ولا من هم مصر هستم سریع تکلیف طرح مشخص بشه
در ضمن شیشه گذاشتن مشکلی نداره
من دیدم
با ساپورت میشه این کار رو انجام داد
و البته نظر شما هم محترمه که ابعاد سازه رو باید بدونیم
بحث من اینه که در بدترین حالت چطور میشه یک سازه ماکارونی رو در بیشترین زمان ممکن نگهداری کرد
.........................

-----
[تصویر:  75k8xop250b66zgzurqs.jpg]
پاسخ
#9
ما به یه مهندس شیمی نیاز داریم که با تغییر مواد اولیه ساخت ماکارونی بتونیم ماندگاری اون رو زیاد کنیم
مردان عمل هیچگاه شکوه و ناله سر نمی دهند، به ویژه از سخت بودن صخره ها ، ابری بودن آسمان یا سرد بودن یخ هرگز شکایت نمی کنند .
-------------------------------------------------------------

هرکس بخواهد کاری را انجام دهد راهش را پیدا می کند،

و هر کس نخواهد کاری را انجام دهد ، بهانه اش را.
---------------------------------------------------------

مردی که کوه را برداشت،کسی بود که شروع به برداشتن سنگریزه ها کرد.

---------------------------------------------------------------------------
http://www.niktarahan.blogfa.com
niktarahan@gmail.com
پاسخ
#10
سلام .
اگه قبل از ساخت ماکارونی هایی که قراره استفاده بشن ، تو چیزی شبیه روغن جلال خیلی رقیق یا چیزی شبیه این غوته ور بشن و بعد تو هوای آزاد خشک بشن و بعد مورد استفاده قرار بگیره شاید خوب باشه . بعد از اتمام کار هم یه مقدار دیگه مثل رنگ کردن روی اون بزنیم که دوباره این کارو بهترش کنه .
پاسخ


پرش به انجمن:


کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان