01-10-2013، 07:18 AM
(آخرین ویرایش در این ارسال: 01-10-2013، 07:23 AM، توسط یونس شیخی چراغ.)
سلام/خسته نباشید خدمت همه دوستان عزیز مسابقات نزدیکه درسته امتحاناته ولی روزی 1ساعت توسایت اومدن که کارسختی نیس حالا که مسابقات نزدیکه وخیلی ازشرکت کننده هاچه کسایی که تازه کارن وچه قدیمیا یه مشکلاتی توساخت دارن پیشنهادمیدم دوستان مطالبی روکه میتونن بذارن که بقیه استفاده کنن علی وحمیدازاون روش های باحالتون بذارین.تویه مسابقه این تازگیا یکی ازبچه ها(مهدی نوذری)دومطلبوگفتن که خودمن نمیدونستم وبدردم خورد.آنکارایی که بنده دراختیارداشتم خیلی کج بودواسه راست شدنشون گفت که 20تاروکنارهم بذارم وباچسب کاغذی به فاصله1سانتی بپیچم سراسرشو جوری که کامل به هم محکم شن وتوحالت راست باشن ومدت 2هفته همین حالت بذارمشون.و واسه کششیم 100تایابیشتروکنارهم بپیچم ویه وزنه سنگین بهشون وصل کنم و2هفته یابیشتربه اون حالت بذارمشون وآویزون کنم وزنه رو و...
یکی ازنکاتی که تواجراخیلی مهمه نذارین وجهی که میسازین زیاد رو پلات بمونه وزودتر 3Dکنین وکامل کنین که سازه کمتر تغییرحالت بده. از بچه هامیخوام مطالبی که میتونه کمک کنه توساخت روبذارن که استفاده کنیم
ممنون
یکی ازنکاتی که تواجراخیلی مهمه نذارین وجهی که میسازین زیاد رو پلات بمونه وزودتر 3Dکنین وکامل کنین که سازه کمتر تغییرحالت بده. از بچه هامیخوام مطالبی که میتونه کمک کنه توساخت روبذارن که استفاده کنیم
ممنون
معلم برای سفیدبودن برگ نقاشیم تنبیهم کرد وهمه به من خندیدن ...اما من خدایی راکشیده بودم که همه میگفتن دیدنی نیست...
unes67@yahoo.com