12-03-2019، 09:52 PM
(آخرین ویرایش در این ارسال: 12-03-2019، 09:53 PM، توسط atlas-data.)
![[تصویر: 29405-1-org.jpg]](https://www.atttlas.com/NewAtlas/public/uploads/1398/01/29405-1-org.jpg)
وردپرس (WordPress) یک نرم افزار محبوب و کاربردی تحت وب است که کار طراحی سایت با آن بسیار آسان است. اما چگونه با وردپرس سایت بسازیم؟ همراه با اطلس ساختار داده 7 گام اصلی برای طراحی سایت با وردپرس را مرور میکنیم.
مرحله اول ) انتخاب وردپرس
مرحله اول، تصمیم در انتخاب وردپرس است. طراحی سایت با وردپرس مزایای زیادی دارد. از جمله این مزیتها: راحتی استفاده، هزینه پایین، تنوع انتخاب قالب، سئو مناسب و ... است. البته در مقابل این ویژگیها استفاد از وردپرس ما را با محدودیتهایی نیز روبرو میکند. استفاده از قالبهای آماده به این معنی است که صدها یا شاید هزاران وبسایت مانند ما در اینترنت وجود دارد. نداشتن یک هویت بصری یکتا در کنار مشکلات امنیتی ورد پرس شاید باعث شود تا مایل باشیم از طراحی سایتهای اختصاصی استفاده کنیم.
اگر با بررسی مزایا و معایب وردپرس، تصمیمتان برای طراحی سایت با وردپرس قطعی است، میتوان مرحله بعدی را آغاز کرد.
مرحله دوم ) خرید دامین (Domain name) و هاست (Host)
دامین چیست؟
دامین در حقیقت نام وبسایت شما است که از دو قسمت پسوند و نام اصلی تشکیل میشود. نام اصلی وب سایت شما همان نامی است که بعد از WWW قرار میگیرد. برای انتخاب نام اصلی وب سایت، باید توجه کنیم که این نام باید مرتبط با نوع کسبوکار شما باشد و همچنین بیش از حد طولانی و پیجیده نباشد. در واقع باید نام شما به گونهای انتخاب شود که کاربران بعد از دیدن آن در موتورهای جستجو، دقیقا بدانند شما که هستید و چه کاری انجام میدهید. منظور از پسوند دامین نیز عبارتهایی مانند .ir ، .com ، .net و... میباشد. دامین وبسایت شما باید اختصاصی باشد و بعد از خرید معمولا به صورت سالانه تمدید میشود.
هاست چیست؟
هاست همان فضای میزبانی است که بر روی یک سرور برای وبسایت مهیا میشود. میزان فضای مورد نیاز برای وبسایت، بستگی به نوع وبسایت و کاربری شما و همچنین قالب انتخابی دارد. برای مثال، اگر وبسایت شما یک وبسایت گردشگری است، برای ذخیره فیلمها و عکسهای خود نیاز به فضای بیشتری دارید.
برای خرید دامین و هاست مناسب میتوانید به شرکتهای ارائه دهنده خدمات وبسایت مراجعه کنید.
مرحله سوم ) نصب وردپرس
در مرحله بعد، باید وردپرس بر روی هاست نصب شود. نسخه قابل دانلود وردپرس در وبسایت وردپرس و یا سایر وبسایتهای معتبر، در دسترس قرار دارد. اگر خودتان قادر به این کار نیستید، میتوانید از شرکت ارائه دهنده خدمات هاست بخواهید که با دریافت مبلغ اندکی، وردپرس را بر روی هاست شما نصب کنند. راه دیگر، نصب وردپرس همراه با قالب (تم) خریداری شده است. شرکتهای فروش قالب (تم)، گاها قالب و وردپرس را با هم در یک بستهبندی قرار میدهند تا خریداران به راحتی کار نصب را انجام دهند.
ادامه مقاله طراحی سایت با وردپرس را بخوانید.