درود مهمان گرامی! ثبت نام

اولين دوره مسابقات کشوري سازه هاي ماکاروني کاپ آذربايجان

کاپ آذربايجان

ثبت نام کارگاه ثبت نام مسايقات پوستر

>بستن اين پنجره<

این یک اطلاعیه همگانی است!


امتیاز موضوع:
  • 2 رأی - میانگین امتیازات: 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
آزمایشات ماکارونی
#1
با سلام خدمت تمامی کاربران عزیز

تنها موردی که باید در اینجا عرض کنم این هستش که به متن زیر با دقت نگاه کنید و تا جایی که می تونید در بحث ها حضور داشته باشید تا بتونیم اطلاعات به روزتری در اختیار علاقمندان و پژوهشگران قرار بدیم.

تمامی این آزمایشات در کتاب اصول طراحی و ساخت سازه های ماکارونی به صورت زیر آمده است و بدون هیچ ویرایش در این قسمت از سایت هم قرار دادم که خدایی نکرده دلیلی برای تبلیغ کتاب نباشه.

تمامی آزمایشات زیر نظر یکی از معتبر ترین مراکز آزمایشگاهی در ایران به صورت کاملا دقیق و با وسایل به روز بر طبق استانداردهای American Society for Testing and Materials -ASTMصورت گرفت.

لازم به یادآوری می باشد که این آزمایشات بر روی 4 عدد از ماکارونی ها که به صورت اتفاقی انتخاب می شدند و از ماکارونی ریز شرکت تک ماکارون جهت استفاده در اعضاء کششی سازه و از ماکارونی درشت(ضخیم) شرکت تک ماکارون جهت استفاده در اعضاء فشاری مورد آزمایش قرار گرفت که تمامی این محصولات تولید سال 1385 می باشد و دقیقا 6 ماه بعد از تولید مورد آزمایش قرار گرفتند.

خوانندگان محترم این مطلب باید توجه داشته باشند که اعداد زیر متعلق به محصولات شرکت تک ماکارون و تولید محصولات این شرکت در سال 1385 می باشد که بی شک کیفیت این محصولات طی چند سال گذشته دستخوش تغییرات بسیاری بوده و برای وارد نمودن این اطلاعات باید محصولات جدید از کارخانه های مختلف مورد مطالعه و استفاده قرار گیرند و خوانندگان محترم در صورت عدم دسترسی به تجهیزات پیشرفته می توانند از روش های معمول و در بعضی از موارد از خلاقیت های خود برای بدست آوردن نتایج بهره بگیرند.

این آزمایشات به صورت زیر به انجام رسید.

[تصویر:  jc5pmeiefy3lr6h0k5p.jpg]


[تصویر:  mji69cvjtfug82fcgb6.jpg]


[تصویر:  21dhg1ezm263r834ambv.jpg]


[تصویر:  c1nqy6hwzf07oclclbc.jpg]







آزمایش کشش بر روی ماکارونی ریز شرکت تک ماکارون.


آزمایش شماره 1 آزمون تست کششی ماکارونی ریز بر اساس استاندارد بین المللیASTM D638 صورت گرفت و نتایج تست کششی به صورت زیر در جدول آورده شده است:

[تصویر:  5pwdf023epy44bptm1xm.jpg]







آزمایش چگالی بر روی ماکارونی درشت(ضخیم) شرکت تک ماکارون.


آزمایش شماره 2 آزمون تعیین چگالی ماکارونی درشت و ریز بر اساس استاندارد بین المللیASTM D792 صورت گرفت و نتایج تعیین چگالی به صورت زیر آورده شده است:
چگالی نمونه درشت در دمای 23 درجه سانتیگراد برابر 1/27 گرم بر سانتیمتر مکعب می باشد.
چگالی نمونه ریز در دمای 23 درجه سانتیگراد برابر 1/19 گرم بر سانتیمتر مکعب می باشد.



آزمایش خمشی بر روی ماکارونی درشت(ضخیم) شرکت تک ماکارون.


آزمایش شماره 3 آزمون تعیین ویژگی خمشی ماکارونی درشت بر اساس استاندارد بین المللیASTM D790-02 صورت گرفت و نتایج تعیین ویژگی خمشی به صورت زیر در جدول آورده شده است:


[تصویر:  ybd13ckh7jiwlqkqaj0d.jpg]




آزمایش مدول الاستیسیته بر روی ماکارونی ریز شرکت تک ماکارون.


آزمایش شماره 4 آزمون تست مدول الاستیسیته ماکارونی ریز بر اساس استاندارد بین المللیASTM D638 صورت گرفت و نتایج تست مدول الاستیسیته به صورت زیر در جدول آورده شده است:


[تصویر:  0hwhydlu1ygnlq8tnv46.jpg]



نکته: مقدار مدول الاستیسیته تقریبا برابر 1/15 GPa می باشد.



آزمایش ازدیاد طول نسبی بر روی ماکارونی درشت شرکت تک ماکارون.

در آزمایش 5 ما بر حسب تجربه از 2 نوع ماکارونی در آزمایش استفاده نموده ایم. تعداد 3 رشته درشت موجود و 1 رشته ریز که تاریخ تولید آن جدید می باشد که نتایج آزمایشات به صورت زیر موجود می باشد:

[تصویر:  2g55a023z25dcl5n1l02.jpg]


[تصویر:  wnb0zvoeb93v8cz4xpio.jpg]


















تماس با بنده از طریق:

http://www.masoudshafaghi.com
http://www.facebook.com/masoud.shafaghi.1
masoudshafaghi@gmail.com
info@masoudshafaghi.com



پاسخ
 سپاس شده توسط محمد جواد رضایی ، حمید رضا نظری ، علی رنود ، سعید قاسم پور ، احسان نظری ، حسین ترکی
#2
سلام خدمت جناب شفقی عزیز
اگر میشد عکس وسایلی که آزمایش ها با اونها انجام گرفته بذارین خیلی خوب میشد تا بتونیم آزمایش های مورد نیاز خودمون رو در صورت موجود بودن وسیله انجام بدیم و در صورت نبودن اون وسیله بتونیم تقریبا شبیهشو بسازیم یا اینکه سفارش بده دانشگاه(که این تیکه آخری یعنی سفارش دادن توسط دانشگاه تقریبا شبیه رویا میمونه)
ممنون
یا حق
دنیای من در شجاعتم غرق شده...کاش من هم کمی میترسیدم تا دیگران زیبایی های دنیایم را میدیدند...Idea
پاسخ
#3
جناب آقای رنود دوست خوب و عزیزم

باور بفرمایید اون زمانی که ما می خواستیم این آزمایشات رو انجام بدیم کمتر آزمایشگاهی تقبل می کرد که این آزمایشات رو بر روی ماکارونی به خاطر خاصیت های خاصش انجام بده و من حتی یادم هست فک های گیرنده ی دستگاشون برای ثابت نگه داشتن ابتدا و انتهای ماکارونی از جنس فلز بود که باعث می شد خطای زیادی به وجود بیاد و بعد از چند روز مذاکره و کلی موارد دیگه اومدن و فک ها رو عوض کردن و به صورت لاستیک طراحی شد تا ابتدا و انتهای ماکارونی نشکنه به راحتی و به خاطر اینکه این آزمایشگاه از زیر مجموعه های آزمایشگاه های همکار با وزارت دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح کشور بود به هیچ وجه نمی زاشتن ما نه عکس بندازیم و نه فیلمبرداری کنیم و با هزار مکافات و نامه نگاری فقط و فقط از اعضای تیم به من مجوز ورود به اون آزمایشگاه داده شد.


در هر صورت من عذرخواهی می کنم اگه اون زمان شرایط به نحوی نبود که امروز بتونم بیش از الان اطلاعات در اختیارتون بزارم.

من در اولین فرصت از ASTM شرح دقیق آزمایشات رومی گیرم و به خیلی از دوستان ASTM 2004 رو به صورت full دادم ولی آخرین Report که برای 2010 هستش به دستم نرسیده سعی می کنم ولی قول نمی دم، در اسرع وقت روی سایت در اختیار تمام کاربران قرار می دم.



تماس با بنده از طریق:

http://www.masoudshafaghi.com
http://www.facebook.com/masoud.shafaghi.1
masoudshafaghi@gmail.com
info@masoudshafaghi.com



پاسخ
 سپاس شده توسط علی رنود ، احسان نظری ، حسین ترکی
#4
مهندس شفقی دست گلتون درد نکنه اگه ممکنه آزمایشات ماکارونی باریلا هم بزارین ممنون میشیم
مردان عمل هیچگاه شکوه و ناله سر نمی دهند، به ویژه از سخت بودن صخره ها ، ابری بودن آسمان یا سرد بودن یخ هرگز شکایت نمی کنند .
-------------------------------------------------------------

هرکس بخواهد کاری را انجام دهد راهش را پیدا می کند،

و هر کس نخواهد کاری را انجام دهد ، بهانه اش را.
---------------------------------------------------------

مردی که کوه را برداشت،کسی بود که شروع به برداشتن سنگریزه ها کرد.

---------------------------------------------------------------------------
http://www.niktarahan.blogfa.com
niktarahan@gmail.com
پاسخ
#5
با سلام خدمت شما مهندس شفقی عزیز و سایر دوستان.
اولبار از جناب شفقی که تا این حد در پیشرفت علمی این کشور احساس وظیفه شناسی کرده و اینکه تجربیات خود را در اختیار تمامی دوستان قرار می دهند تشکر و قدردانی کرده و موفقیت ایشان را در تمامی مراحل زندگی از خدا خواستارم.
اینکه جناب رنود در یکی از ارسال های خود نوشته اند که وزن ماکارونی تک که به تازگی مورد آزمایش قرار گرفته و اینکه تفاوت عمده ای در وزن ماکارونی مشاهده میشود این سوال رو داشتم که ممکنه این آزمایش ها رو روی ماکارونی های تولید جدید داشته باشید؟ و اینکه آزمایشهاتون رو از انحصار ماکارونی تک خارج کنید؟
پاسخ
 سپاس شده توسط علی رنود ، سالار ماهروئی ، علی محمد صالحی ، مهرداد موگوئی
#6
با سلام خدمت جناب ترکی
امیدواریم مهندس شفقی بتونن دوباره این آزمایشات رو به صورت دقیق با مارک تک انجام بدن
یا حسین(ع)
دنیای من در شجاعتم غرق شده...کاش من هم کمی میترسیدم تا دیگران زیبایی های دنیایم را میدیدند...Idea
پاسخ
 سپاس شده توسط حسین ترکی
#7

با عرض سلام خدمت دوستان عزیزم جناب آقایان ترکی، رنود و نظری و سایر کاربران سایت

بینهایت سپاسگذارم از بابت لطف شما بزرگواران.

اون زمانی که این آزمایشات صورت گرفت زیاد روی ماکارونی های باریلا سرمایه گذاری نکرده بودیم.

شرایط مهیا بود که ما از ماکارونی باریلا هم تست بگیریم و بحث هزینه ها هم ملاک نبود ولی صادقانه بگم برای ما اون موقع بنا به شرایطی که داشتیم و فعالیت های متفاوت فقط ماکارونی تک ملاک بود.

اگه صلاح دونستید می تونید خودتون با هماهنگی و به صورت رسمی به من اعلام کنید و من رایزنی های اولیه رو انجام میدم و براتون از این آزمایشگاه فوق پیشرفته (چون خیلی از آزمایشات خاص کشور در این فضا صورت می گیره) انجام بشه ولی هیچ قولی دال بر حضور شما در داخل آزمایشگاه نمی دم و می تونم فقط این گواهی نتایج رو به اسم خودتون یا دانشگاهتون صحبت کنم و ارائه بدهند.

اگه خواستید تماس بگیرید تا موارد جزئی رو هم به اطلاعتون برسونم.

تماس با بنده از طریق:

http://www.masoudshafaghi.com
http://www.facebook.com/masoud.shafaghi.1
masoudshafaghi@gmail.com
info@masoudshafaghi.com



پاسخ
 سپاس شده توسط حسین ترکی
#8
کسی از مقاومت کششی مارونی باریلا خبر داره ؟؟؟
اگر تنهاترين تنها شوم باز خدا هست او جانشين همه نداشتنهاست
پاسخ
#9
با سلام و ضمن تشکر از مهندس شفقی عزیز.
باریلا در صورت نرمال بین 5 الی 7 کیلوگرم میکشه بسته به شرایط بیشتر و متر هم میشه ولی خوده من به شخصه در مشهد تا 6 کیلو گرم تست داشتم.
پاسخ
 سپاس شده توسط مهدی بیات
#10
حداکثر 5.5 کیلو گرم
.........................

-----
[تصویر:  75k8xop250b66zgzurqs.jpg]
پاسخ
 سپاس شده توسط مهدی بیات


پرش به انجمن:


کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 2 مهمان