اخطار‌های زیر رخ داد:
Warning [2] count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable - Line: 864 - File: showthread.php PHP 7.3.21 (Linux)
File Line Function
/showthread.php 864 errorHandler->error



درود مهمان گرامی! ثبت نام

اولين دوره مسابقات کشوري سازه هاي ماکاروني کاپ آذربايجان

کاپ آذربايجان

ثبت نام کارگاه ثبت نام مسايقات پوستر

>بستن اين پنجره<

این یک اطلاعیه همگانی است!


امتیاز موضوع:
  • 2 رأی - میانگین امتیازات: 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
آزمایشات ماکارونی
#1
با سلام خدمت تمامی کاربران عزیز

تنها موردی که باید در اینجا عرض کنم این هستش که به متن زیر با دقت نگاه کنید و تا جایی که می تونید در بحث ها حضور داشته باشید تا بتونیم اطلاعات به روزتری در اختیار علاقمندان و پژوهشگران قرار بدیم.

تمامی این آزمایشات در کتاب اصول طراحی و ساخت سازه های ماکارونی به صورت زیر آمده است و بدون هیچ ویرایش در این قسمت از سایت هم قرار دادم که خدایی نکرده دلیلی برای تبلیغ کتاب نباشه.

تمامی آزمایشات زیر نظر یکی از معتبر ترین مراکز آزمایشگاهی در ایران به صورت کاملا دقیق و با وسایل به روز بر طبق استانداردهای American Society for Testing and Materials -ASTMصورت گرفت.

لازم به یادآوری می باشد که این آزمایشات بر روی 4 عدد از ماکارونی ها که به صورت اتفاقی انتخاب می شدند و از ماکارونی ریز شرکت تک ماکارون جهت استفاده در اعضاء کششی سازه و از ماکارونی درشت(ضخیم) شرکت تک ماکارون جهت استفاده در اعضاء فشاری مورد آزمایش قرار گرفت که تمامی این محصولات تولید سال 1385 می باشد و دقیقا 6 ماه بعد از تولید مورد آزمایش قرار گرفتند.

خوانندگان محترم این مطلب باید توجه داشته باشند که اعداد زیر متعلق به محصولات شرکت تک ماکارون و تولید محصولات این شرکت در سال 1385 می باشد که بی شک کیفیت این محصولات طی چند سال گذشته دستخوش تغییرات بسیاری بوده و برای وارد نمودن این اطلاعات باید محصولات جدید از کارخانه های مختلف مورد مطالعه و استفاده قرار گیرند و خوانندگان محترم در صورت عدم دسترسی به تجهیزات پیشرفته می توانند از روش های معمول و در بعضی از موارد از خلاقیت های خود برای بدست آوردن نتایج بهره بگیرند.

این آزمایشات به صورت زیر به انجام رسید.

[تصویر:  jc5pmeiefy3lr6h0k5p.jpg]


[تصویر:  mji69cvjtfug82fcgb6.jpg]


[تصویر:  21dhg1ezm263r834ambv.jpg]


[تصویر:  c1nqy6hwzf07oclclbc.jpg]







آزمایش کشش بر روی ماکارونی ریز شرکت تک ماکارون.


آزمایش شماره 1 آزمون تست کششی ماکارونی ریز بر اساس استاندارد بین المللیASTM D638 صورت گرفت و نتایج تست کششی به صورت زیر در جدول آورده شده است:

[تصویر:  5pwdf023epy44bptm1xm.jpg]







آزمایش چگالی بر روی ماکارونی درشت(ضخیم) شرکت تک ماکارون.


آزمایش شماره 2 آزمون تعیین چگالی ماکارونی درشت و ریز بر اساس استاندارد بین المللیASTM D792 صورت گرفت و نتایج تعیین چگالی به صورت زیر آورده شده است:
چگالی نمونه درشت در دمای 23 درجه سانتیگراد برابر 1/27 گرم بر سانتیمتر مکعب می باشد.
چگالی نمونه ریز در دمای 23 درجه سانتیگراد برابر 1/19 گرم بر سانتیمتر مکعب می باشد.



آزمایش خمشی بر روی ماکارونی درشت(ضخیم) شرکت تک ماکارون.


آزمایش شماره 3 آزمون تعیین ویژگی خمشی ماکارونی درشت بر اساس استاندارد بین المللیASTM D790-02 صورت گرفت و نتایج تعیین ویژگی خمشی به صورت زیر در جدول آورده شده است:


[تصویر:  ybd13ckh7jiwlqkqaj0d.jpg]




آزمایش مدول الاستیسیته بر روی ماکارونی ریز شرکت تک ماکارون.


آزمایش شماره 4 آزمون تست مدول الاستیسیته ماکارونی ریز بر اساس استاندارد بین المللیASTM D638 صورت گرفت و نتایج تست مدول الاستیسیته به صورت زیر در جدول آورده شده است:


[تصویر:  0hwhydlu1ygnlq8tnv46.jpg]



نکته: مقدار مدول الاستیسیته تقریبا برابر 1/15 GPa می باشد.



آزمایش ازدیاد طول نسبی بر روی ماکارونی درشت شرکت تک ماکارون.

در آزمایش 5 ما بر حسب تجربه از 2 نوع ماکارونی در آزمایش استفاده نموده ایم. تعداد 3 رشته درشت موجود و 1 رشته ریز که تاریخ تولید آن جدید می باشد که نتایج آزمایشات به صورت زیر موجود می باشد:

[تصویر:  2g55a023z25dcl5n1l02.jpg]


[تصویر:  wnb0zvoeb93v8cz4xpio.jpg]


















تماس با بنده از طریق:

http://www.masoudshafaghi.com
http://www.facebook.com/masoud.shafaghi.1
masoudshafaghi@gmail.com
info@masoudshafaghi.com



پاسخ
 سپاس شده توسط محمد جواد رضایی ، حمید رضا نظری ، علی رنود ، سعید قاسم پور ، احسان نظری ، حسین ترکی


پیام‌های داخل این موضوع
آزمایشات ماکارونی - توسط مسعود شفقی - 10-07-2011، 12:46 AM
RE: آزمایشات ماکارونی - توسط علی رنود - 10-07-2011، 04:54 AM
RE: آزمایشات ماکارونی - توسط حسین ترکی - 12-03-2011، 06:02 PM
RE: آزمایشات ماکارونی - توسط علی رنود - 12-03-2011، 09:38 PM
RE: آزمایشات ماکارونی - توسط مهدی بیات - 05-27-2012، 05:04 AM
RE: آزمایشات ماکارونی - توسط مهدی بیات - 05-27-2012، 05:39 AM
RE: آزمایشات ماکارونی - توسط مهدی بیات - 05-27-2012، 06:09 AM
RE: آزمایشات ماکارونی - توسط فابیر - 01-29-2014، 07:44 PM
Country Inns and Suites advice - توسط FrankJScott - 03-04-2020، 11:08 AM
Loving the insights of this page :) - توسط FrankJScott - 08-24-2020، 06:26 PM
Love a good read of this page :) - توسط FrankJScott - 08-28-2020، 08:17 AM

پرش به انجمن:


کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان